Maarten Camper: stage succesvol afgerond

Publicatiedatum: 29-6-2017

Allereerst wil ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Maarten Camper (21 jaar) en ik heb net mijn opleiding SPECO Sportmarketing & Management in Tilburg met succes afgerond. Het afgelopen half jaar heb ik de mogelijkheid gekregen om mij voor het project JOGG Venlo in te zetten. In het kader hiervan heb ik een afstudeeronderzoek gedaan gericht op de publiek private samenwerkingen van JOGG Venlo.

De keuze om mijn afstudeertraject bij JOGG Venlo te doorlopen is voornamelijk tot stand gekomen omdat het project mij erg aansprak. Ik vind het leuk om voor andere mensen bezig te zijn en vanuit daar mijn eigen doelstellingen voor de opleiding te behalen. Met JOGG kon ik deze twee combineren.

Buiten mijn stageopdracht heb ik mij ook ingezet om JOGG Venlo te helpen bij de communicatie, bij activiteiten en bij het ontwikkelen en implementeren van nieuwe campagnes. Zoals de onlangs gestarte campagne ‘’Groentehapjes in 10 stapjes’ in samenwerking met de GGD Noord-Limburg. Tevens heb ik meegewerkt aan het ontwikkelen van de DinkWaterMenukaart, de VenloopKidsMiddag, de Avond4Daagse en GroenteStormt.
 
Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die het team Sportontwikkeling en in het speciaal JOGG Venlo mij hebben geboden en ik hoop dat mijn afstudeeronderzoek het team verder helpt. Daarnaast heb ik veel relevante werk- en leerervaringen op kunnen doen die mij ook op persoonlijk vlak veel hebben opgeleverd.

Ik hoop dat JOGG Venlo zich in de aankomende jaren kan blijven door ontwikkelen op de manier waarop ze nu bezig zijn. Dan ben ik er van overtuigt dat het een nog groter succes gaat worden dan dat het nu al is!

Heel veel sportieve en gezonde groet,

Maarten Camper