Nieuwe stagiaires: Joey en Amber

Publicatiedatum: 6-10-2017

JOGG-Venlo mag nieuwe stagiaires verwelkomen die ons de komende maanden gaan versterken. Amber onderzoekt over wat voor kennis m.b.t. een gezonde leefstijl jonge ouders in de JOGG-wijk beschikken. Joey onderzoekt de belemmeringen en behoeften van bewegen bij jonge ouders.

Joey Strijbos

"Hallo allemaal, mijn naam is Joey Strijbos, 4de jaar student Sportkunde Wellness. Mijn werkzaamheden bij JOGG Venlo gaan vooral betrekking hebben op de samenwerking met Spring peuterspeelzalen. In het begin ga ik een aantal projecten doen die vooral uitgevoerd worden bij Spring. Het laatste gedeelte van mijn stage ga ik mij bezighouden met een onderzoek. Het onderzoek is gericht op de leefstijl van ouders van de peuters die bij Spring aanwezig zijn."

Amber Vercoulen

"Ik ben Amber Vercoulen 3e jaars student Sport, Gezondheid & Management (SGM )aan de HAN in Nijmegen. Van september tot eind januari loop ik stage bij JOGG Venlo. Voor JOGG ga ik een onderzoek doen naar de kennis die ouders in de JOGG wijk hebben over gezonde voeding en bewegen en of ze weten welke activiteiten JOGG Venlo organiseert. Daarnaast loop ik mee in de praktijk."