Workshop: Actief Ouderschap

Publicatiedatum: 14-9-2016

JOGG Venlo neemt deel aan de pilot 'actief ouderpartnerschap'. Actief ouderschap is een organisatie die zich inzet om de samenwerking tussen ouders en professionals te versterken. Zij richten zich voornamelijk op de professionals. De ontwikkeling van het kind staat daarbij centraal. Voor meer informatie zie: http://www.actiefouderschap.nl/
 
Ouderbetrokkenheid is een essentiƫle pijler bij het succesvol laten zijn van de JOGG-aanpak! JOGG wil in de toekomst daarom graag met Actief Ouderschap samenwerken. Wij zijn als gemeente Venlo door JOGG Nederland speciaal uitgekozen om deel te nemen aan deze pilot, omdat wij ons in Venlo vooral richten op de jongste doelgroep in onze samenleving. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!
 
Op donderdag 6 oktober a.s. van 19.00 tot 21.00 uur houden wij bij MFC Natuurlijk gelegen op Vossenerlaan 57 5924 AC Blerick een training / workshop voor 60 pedagogisch medewerkers van onze partnerorganisatie Spring.
Tijdens deze workshop krijgen deze medewerkers tools en inzichten aangereikt, hoe ze ouderbetrokkenheid kunnen versterken bij alles wat ze doen met het kind in en om de peuterspeelzaal!
 
Heb je interesse in wil je aansluiten bij de workshop? Mail dan JOGG-regisseur Venlo Marc Denessen (m.denessen@venlo.nl) voor de mogelijkheden.