Zwem4daagse bij Buitenbad Groot Venlo

Publicatiedatum: 11-6-2019

Van 17 juni tot 21 juni 2019 organiseert Stichting Buitenbad Groot Venlo de 50ste nationale zwem4daagse in Venlo. De Zwem4daagse is een sportief evenement waarmee kinderen gestimuleerd worden om te blijven zwemmen, zodat ze ook na het behalen van het zwemdiploma veilig zijn in en om het water.


Nederland is een echt waterland, we leren zwemmen voor onze veiligheid in en om het water. Voor kinderen is het belangrijk om ook na het behalen van het zwemdiploma vaak te zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. Plezier en veiligheid gaan prima samen. Daarom organiseert Stichting Buitenbad Groot Venlo van 17 juni tot 21 juni 2019 de Zwem4daagse. Het is een sportieve activiteit om samen met vriendjes, familie of klasgenoten aan mee te doen. Zwemmen en bewegen in het water is ook nog eens leuk en supergezond.


Tijdens de zwem4daagse zwemmen de deelnemers 4 dagen een afstand van 250m, 500m of 1.000m per dag. Als beloning voor hun prestatie krijgt iedereen op de laatste dag een medaille. Naast het zwemmen zijn er ook allerlei leuke activiteiten te doen zoals demonstraties van verenigingen en diverse activiteiten. Het hele jaar door worden er op verschillende plekken in het land een Zwem4daagse georganiseerd vooral in de maanden juni, juli en oktober. Dit seizoen zullen ruim 60.000 mensen in Nederland deelnemen.


Meedoen

Je kunt je aanmelden op de website www.buitenbadgrootvenlo.nl of bij de kassa van het Buitenbad. Er wordt dagelijks gezwommen van 10:00 tot 12:00 uur of van 18:00 tot 20:00 uur.

De kosten voor deelname bedragen € 10.00 per persoon.


Tijdens de zwem4daagse worden er ook allerlei randactiviteiten georganiseerd. De afsluiting van de zwem4daagse vindt plaats op vrijdag 21 juni om 19:00 uur. Kijk voor meer informatie op www.buitenbadgrootvenlo.nl


De organisatie van de zwem4daagse is in handen van Stichting Buitenbad Groot Venlo, in samenwerking met de KNZB.